Aluminiumskasse Pro 42 til 415 liter versjoner

kr 2690,00kr 7990,00 ex.mvakr 3362,50 inkl.mva

Produktnummer: I/A Kategori:

Aluminiumskasse Proff Stablingsbar til proffbruk er robust, lett, korrosjons bestandig og er perfekte for verktøy -og materialtransport.

Aluminiumskasse Proff stables enkelt i høyden og kan med hjulramme også bli mobil.

De er robuste, lette, korrosjons bestandige og er perfekte for verktøy -og materialtransport samt lagring. Forskjellige størrelser tilgjengelig.

Fordeler :

  • Lette
  • Korrosjonsbestandig
  • Gummipakninger
  • Stablebar, med stablehjørner i støpt aluminium
  • Ergonomiske, gummibelagte håndtak
  • Låser (valgfritt tilgjengelig med lås)
  • Kan leveres med spesielle innvendige skillevegger på forespørsel
  • Egnet for bruk med tillegsutstyr som mobil base for enkel transport
  • Perfekt ned til minste detalj
Aluminiumskasser av topp kvalitet til proff bruk - Bilde av løsemekanismenAluminiumskasse til proff bruk støpte hjørnerAluminiumskasse til proff bruk håndtakAluminiumskasse til proff bruk stropp til lokket
LåserStøpte aluminiumshjørnerErgonomiske håndtakBeltestropp/gummitetning

 

 

 

 

Litt om aluminiumsbokser

Aluminiumskasser av topp kvalitet til proffbruk er er en type oppbevaringsløsning som er kjent for å være holdbare og lette i vekt. Disse boksene er vanligvis laget av høykvalitets aluminiumslegeringer som gir dem en solid og robust konstruksjon. Aluminiumskasser kommer i en rekke størrelser og former og kan brukes til å oppbevare og beskytte alt fra verktøy og utstyr til sensitive elektroniske komponenter.

De er populære blant jobbreisende somen pålitelig og lettvekt bagasje. Aluminiumsbokserutstyres normalt med solid låsemekanisme for å sikre at innholdet beskyttes mot tyveri eller skade. De er motstandsdyktige mot støt og vær, noe som gjør dem ideelle for både innenlands og utendørs bruk. Aluminiumsbokser er også omtalt som transportkasser i aluminium eller aluminiumsbokser.

Aluminiumskasser av topp kvalitet til proffbruk – den perfekte oppbevaringsløsningen for dine behov!

Stigemannen.no tilbyr et fantastisk utvalg av høykvalitets Aluminiumskasser av topp kvalitet til proffbruk, som passer perfekt til alle dine oppbevaringsbehov. Enten du leter etter en sikker måte å oppbevare verktøyet, beskytte sensitivt utstyr eller andre personlige eiendeler. Uansett hva du skal oppbevare trygt på reise, er aluminiumboksene våre den ideelle løsningen.

Med aluminiumslagre som er spådd å forsvinne innen 2024*, har det aldri vært et bedre tidspunkt å investere i lagringsløsninger i aluminium av høy kvalitet.

Vårt utvalg av aluminiumsbokser av topp kvalitet til proffbruk er egnet for en lang rekke bruksområder. Alt i fra industrielle applikasjoner til personlig oppbevaring.

Velg mellom en rekke størrelser og konfigurasjoner for å finne den perfekte matchen for dine spesifikke behov. I tillegg er boksene våre designet for å kunne stables, noe som gjør dem enkle å transportere og lagre hvor enn du trenger dem.

Bestill Aluminiumskasser av topp kvalitet til proffbruk fra stigemannen.no i dag og sikre ditt oppbevaringsbehov for fremtiden.

Sjekk utvalget vårt på https://stigemannen.no/sikring/aluminiumskasse/ og se selv hvorfor kundene våre stadig kommer tilbake for mer!

Vekt4,6 kg
Dimensjoner60 × 40 × 25 cm