Tilbud!

Stabilo isfritt stillassystem for nyttekjøretøy

kr 54999,00kr 95900,00 ex.mva - kr 68748,75 inkl.mva

Med stabilo isfritt stillassystem for nyttekjøretøy har dere de beste forutsetninger for å ferdes med et trygt og representativt kjøretøy. Alle bilførere er ansvarlige for en veidyktig tilstand på sine kjøretøy og enhvær entreprenør er forpliktet til å instruere sine sjåfører. Ifølge veitrafikkforskriftene bør ingen trafikanter være i fare ved ferdsel med kjøretøy som ikke er forsvarlig rengjort for snø, is og lignende.

Med stabilo isfritt stillassystem for nyttekjøretøy har dere de beste forutsetninger for å ferdes med et trygt og representativt kjøretøy.

Alle bilførere er ansvarlige for en veidyktig tilstand på sine kjøretøy og enhvær entreprenør er forpliktet til å instruere sine sjåfører.
Ifølge veitrafikkforskriftene bør ingen trafikanter være i fare ved ferdsel med kjøretøy som ikke er forsvarlig rengjort for snø, is og lignende.

Dine fordeler …

Sikkerhet under alle værforhold

Bilde av Stabilo isfritt stillassystem for nyttekjøretøy 14
 • Vedlikehold og rengjøringarbeide er ekstremt sikkert og komfortabelt grunnet tredelt sidebeskyttelse og perforerte stålplattformer i all slags vær.
 • Vedlikehold og rengjøringarbeide er ekstremt sikkert og komfortabelt grunnet tredelt sidebeskyttelse og perforerte stålplattformer i all slags vær.

3 meter høy plattform laget av stillasdeler

Bilde av Stabilo isfritt stillassystem for nyttekjøretøy
 • Med ekstra avleder for stativet
 • Sklisikker, bred og komfortabel
  tilgang til trapper
 • Sjåføren kommer opp til
  plattformen raskt og trygt for å
  fjerne taket med snø og is.
  Sikkerhetsbarrieresettet ( 3 ) forhindrer
  uautorisert tilgang til systemet.

Økonomisk og fleksibel bruk hele året

 • Med 2 arbeidsnivåer (1. nivå kan trygt brukes med Tilbehøret
  “rekkverk forlengersett” 1 ) stillaset kan brukes i alle årets sesongen til f.eks. for vedlikehold av lastebiler eller rengjøringsarbeider. Den kan brukes frittstående (inkl. støtteben) utendørs eller festes til en vegg.

Sklisikker, bred og komfortabel trappetilgang

 • Sjåføren kommer seg opp til arbeidetplattformen raskt og sikkert. Sikkerhetsbarrieresettet ( 4 ) hindrer uautorisert tilgang til systemet.

Se også våre mobile stillas

Med 2 arbeidsnivåer (1. nivå kan trygt brukes med Tilbehøret “rekkverk forlengersett” 1 ) stillaset kan brukes i alle årets sesongen til f.eks. for vedlikehold av lastebiler eller rengjøringsarbeider. Den kan brukes frittstående (inkl.støtteben) utendørs eller festes til en vegg.

VektI/A
DimensjonerI/A

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

 
       
A ca.in m6,09,012,015,0
Produktvekt ca.in kg6208149751330
Bredde (B) ca.in m0,900,900,900,90
Tykkelse (T) ca.in m1,001,301,601,90
Lengde (L) ca.in m4,664,664,664,66
Art.-No. 970046970053970060970077

Produktbad & Brosjyre

Isfritt Stillassystem Nyttekjøretøy – utdrag fra katalogen