FAQ – OSS – Spørsmål om trappestiger

Finner du ikke ditt spørsmål om trappestige her?

Send oss en henvendelse i chat nede til høyre da vel…

Er det første gang du skal kjøpe en trappestige, vil det naturligvis være en del spørsmål som du ønsker å få svar på før ditt kjøp. Vi har prøvd å samle de mest stilte spørsmålene om trappestiger nedenfor, slik at du forhåpentligvis finner svar på akkurat det du søker.

Typisk regner vi maks arbeidshøyde fra toppen av plattformen og 2 meter opp.Kan man jobbe med to hender fra en trappestige?

Ja, hvis din trappestige/plattformstige lever opp til visse minimumsmål, kan man gjerne jobbe med to hender. Det finnes en rekke minstemål og -krav som produktene skal leve opp til, for at de skal være trygge å bruke, når man jobber med begge hendene i høyden.Skal en trappestige være av tre, alu eller glassfiber?

Materialevalget avhenger av hva man skal bruke stigen til. Trappestiger av aluminium er vær-sterke, lette og mobile – perfekt til tømrerarbeid, inspeksjonsoppgaver o.l. i mens trappestiger av tre har et flott, organisk look og brukes oftest indendørs. Trappestige av glassfiber er ikke strømledende og brukes derfor oftest av elektrikere.

Bruksmulighetene for en trappestige er mange. Trappestigen er en slags universalstige, som kan bruker til alt fra kjøkkenarbeid, plukk arbeid på lager og i butikk, samt til mindre gjør-det-selv og håndverksoppgaver. Der er likevel en forskjell på de forskjellige modellene, derfor kan det være en god ide å sette seg inn i fordelene med en hver. Les mer om bruksmuligheter + valg av trappestige her.Add Accordion Item

Lignende artikler