Vektet selvbærende rekkverk i aluminium

Vektet selvbærende rekkverk i aluminium, noe som betyr at de ikke krever forankring til underliggende overflater og er godt egnet til gjenbruk.

Beskrivelse

Vektet selvbærende rekkverk i aluminium, noe som betyr at de ikke krever forankring til underliggende overflater, men støttes av vekter eller motvekter, som betong eller metallblokker. Dette gjør vektede rekkverk spesielt egnet for bruk i områder hvor tradisjonell forankring ikke er mulig eller ønskelig, som for eksempel på tak hvor forankring kan skade dekket.

Rekkverk for industrilager
Rekkverk for industrilager er en viktig infrastruktur for å ivareta sikkerheten til personer som arbeider eller beveger seg på takene eller terrassene til varehusene. De brukes til å forhindre utilsiktet fall fra tak- eller terrassekanten og for å sikre sikkerheten til arbeidere, operatører og besøkende som befinner seg i nærheten av tak- eller terrassekanten.

Selvbærende rekkverk for solcelleanlegg
Som alle fallsikringssystemer er det viktig at selvbærende rekkverk for solcelleanlegg er av høy kvalitet og er testet for å sikre at de tåler tilstrekkelig vekt og tåler ugunstige miljøforhold, som sterk vind eller dårlig vær.