Gangbane med rekkverk på begge sider

kr 6490kr 8307 ex.mva - kr 8113 inkl.mva

Gangbane med rekkverk på begge sider er en gangbro utført i aluminium og kan lages i opptil 6 meter lengders spenn.

Garantier

  • Done Alltid godkjente løsninger
  • Done Valgfri montasje
  • Check Mark Opptil 20 års produktgarantier
ORDREBEKREFTELSE FØR FAKTURA
  • ehf-faktura
  • efaktura_logo
Produktnr: I/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

En gangbro med rekkverk på begge sider er en viktig og trygg løsning for å gi fotgjengere en dedikert passasje over veier, elver eller andre hindringer. Denne typen gangbroer gir ekstra sikkerhet ved å ha rekkverk på begge sider, som fungerer som fysiske barrierer for å forhindre at fotgjengere faller eller mister balansen.

Rekkverket bidrar til å skape en følelse av trygghet for fotgjengere ved å gi dem noe å holde seg fast i mens de krysser broen. Dette er spesielt viktig for personer med redusert balanse eller mobilitet, og for barn som kan være mer utsatt for å miste balansen.

Gangbaner med rekkverk på begge sider er også en viktig del av universell utforming, da de gir en trygg passasje for alle fotgjengere uavhengig av funksjonsevne. De muliggjør inkluderende og tilgjengelig transport for rullestolbrukere, barnevogner og personer med andre fysiske utfordringer.

Slike gangbroer blir vanligvis designet og bygget i samsvar med sikkerhetsstandarder og forskrifter. Rekkverkene må være robuste, ha tilstrekkelig høyde og være konstruert for å tåle belastningen fra fotgjengere.

Det er viktig at gangbroer med rekkverk på begge sider blir regelmessig inspisert, vedlikeholdt og reparert for å sikre at de fortsetter å fungere som trygge og pålitelige passasjer.

Kilder:

Våre gangveier er laget med sertifiserte materialer av høy kvalitet.

De er nøye utformet og gir høyere sikkerhet sammenlignet med konkurrerende merker takket være 200x30 ekstruderte aluminiumsfot. Anti-skli overflaten garanterer utmerket grep og fotstøtte, selv under ugunstige værforhold.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner I/A